Е-уписи на студенти

Априлската испитна сесија ќе се одржи од 24.04. до 28.04.2017 година.

  Е-сервиси за студенти

                   

Е-курсеви

План за реализација на настава 

Прв циклус студии

Втор циклус студии

Трет циклус студии

 

loader

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top