Е-уписи на студенти

ИЗВЕСТУВАЊЕ

по предметот

Технологија на храна од неживотинско потекло

Кичево

 

Се известуваат студентите од III година во склоп на предметoт Технологија на храна од неживотинско потекло на ден 24.03.2017 (петок) ќе се реализираат посета на Пекара Диме. Предавањата по истиот предмет ќе се одржат истиот ден со почеток во 10:30 часот.

Секој од студентите треба да дојде пред Пекара ДИМЕ во 19:30 часот. Обавезни се бели мантили.

 

 

Доцент д-р Викторија Стаматовска

  Е-сервиси за студенти

                   

Е-курсеви

План за реализација на настава 

Прв циклус студии

Втор циклус студии

Трет циклус студии

 

loader

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top