Е-уписи на студенти

Предавањата по предметот Квалитет и безбедност на храна (видео) наместо на 15.03.2017 (среда) ќе се одржат на 14.03.2017 (вторник) со почеток во 14.00 часот.

  Е-сервиси за студенти

                   

Е-курсеви

План за реализација на настава 

Прв циклус студии

Втор циклус студии

Трет циклус студии

 

loader

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top