Е-уписи на студенти

Се известуваат студентите од II, III и IV година, дека упис на IV, VI и VIII семестар ќе биде од 27.02.2017 (понеделник) до 02.03.2017 (четврток). Оние студенти кои што нема навреме да запишат семестар, треба да го запишат со казна.  

  Е-сервиси за студенти

                   

Е-курсеви

План за реализација на настава 

Прв циклус студии

Втор циклус студии

Трет циклус студии

 

loader

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top