Е-уписи на студенти

Потребно е сите студенти да си ги подигнат документите (диплома и сведителства) од студентски прашања што ги поднеле при запишување.

  Е-сервиси за студенти

                   

Е-курсеви

План за реализација на настава 

Прв циклус студии

Втор циклус студии

Трет циклус студии

 

loader

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top