Е-уписи на студенти

Оценки по предметите Основи на компјутерско работење (Компјутери и апликативен софтвер), Интернет и мултимедија, Деловно и професионално комуницирање и Маркетинг на прехранбени производи можат да се земат на 23.02.2017 (четврток) со почеток во 12.30 часот.

  Е-сервиси за студенти

                   

Е-курсеви

План за реализација на настава 

Прв циклус студии

Втор циклус студии

Трет циклус студии

 

loader

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top