Е-уписи на студенти

Првата колоквиумска недела ќе се одржи од 30.10.2017 (понеделник) до 03.11.2017 (петок), а распоредот ќе биде објавен дополнително. 

  Е-сервиси за студенти

                   

Е-курсеви

План за реализација на настава 

Прв циклус студии

Втор циклус студии

Трет циклус студии

 

loader

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top