Е-уписи на студенти

Ве известуваме дека финансискиот модул на Iknow системот е ставен во продукција, со што се овозможува целосна покриеност на можноста за плаќање на финансиските задолжувања на студентите. Во финансискиот модул на Iknow системот за секој студент се генерираат соодветни задолжувања и студентот може во персоналната кошничка да одбере кои од нив сака да ги плати преку интернет, со платежна картичка. Со функиционалноста на финансискиот модул се овозможува дополнителна безбедност за студентите и поедноставно и полесно реализирање на обврските на современ и сигурен начин.

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top