Е-уписи на студенти

Поправен колоквиум 1 по предметите КАС (ОКР) и Маркетинг на прехранбени производи ќе се одржи на 09.12.2020 год (среда) во 9.30 часот.

  Е-сервиси за студенти

                   

Е-курсеви

План за реализација на настава 

Прв циклус студии

Втор циклус студии

Трет циклус студии

 

loader

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top