Е-уписи на студенти

Студентите кои се јавија на полагањето (вклучително и тие кои имаа технички проблеми), но не го положија првиот колоквиум по предметот Суровини во прехранбена индустрија имаат можност да се јават на online полагање на поправен Прв колоквиум на 03.12.2020 (четврток) во 13:00 часот.

  Е-сервиси за студенти

                   

Е-курсеви

План за реализација на настава 

Прв циклус студии

Втор циклус студии

Трет циклус студии

 

loader

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top