Е-уписи на студенти

Поправниот прв колоквиум по предметот Прехранбена микробиологија ќе се одржи на 02.12.2020 (среда) во 14.30 часот.

  Е-сервиси за студенти

                   

Е-курсеви

План за реализација на настава 

Прв циклус студии

Втор циклус студии

Трет циклус студии

 

loader

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top