Е-уписи на студенти

Колоквиумот по предметите Биостатистика и Моделирање и оптимизирање во нутриционизмот ќе се одржи на 25.11.2020 (среда) во 16.30 часот.

  Е-сервиси за студенти

                   

Е-курсеви

План за реализација на настава 

Прв циклус студии

Втор циклус студии

Трет циклус студии

 

loader

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top