Е-уписи на студенти

Линкот за on-line предавањата по предметите Биологија, Угоеност и недохранетост, Познавање на исхрана 1 и Здрава храна и исхрана е https://meet.google.com/mvo-wyor-row.

  Е-сервиси за студенти

                   

Е-курсеви

План за реализација на настава 

Прв циклус студии

Втор циклус студии

Трет циклус студии

 

loader

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top