Е-уписи на студенти

На ден 29.09.2020 година (вторник) во периодот од 10:00 до 13:00 часот, во просториите на Технолошко-технички факултет Велес и на Дисперзираните студии на факултетот во Битола и Кичево, ќе се одржи гласање за избор на членови и претседател на Факултетското студентско собрание.

Гласањето ќе се спроведе преку тајно и непосредно гласање од студентите на прв циклус студии на факултетот.

Очекуваме сите студенти да го остварат своето право на глас и да го изберат Факултетското студентско собрание на Технолошко-технички факултет Велес, кое ќи ги застапува Вашите студентски права и интереси.

  Е-сервиси за студенти

                   

Е-курсеви

План за реализација на настава 

Прв циклус студии

Втор циклус студии

Трет циклус студии

 

loader

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top