Е-уписи на студенти

Сите студенти кои ќе полагаат на 25.09.2020 (петок), предмети кај ред. проф. д-р. Валентина Павлова, да се обратат на меил: valentina.pavlova@uklo.edu.mk за да го добијат линкот за полагање.

  Е-сервиси за студенти

                   

Е-курсеви

План за реализација на настава 

Прв циклус студии

Втор циклус студии

Трет циклус студии

 

loader

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top