Е-уписи на студенти

On-line консултации по предметот Биостатистика ќе се одржат на 29.07.2020 (среда) во 09.30 часот. Студентите да се приклучат на истиот линк од испитот.

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top