Е-уписи на студенти

Се известуваат студентите дека запишување на семестар ќе биде од 28.09. до 30.09.2020 година. Запишувањето на семестарот треба задолжително да го направат и по електронски пат преку iknow системот.

Забелешка: При електронското запишување на семестар прво се потполнуваат анкетните прашалници, а потоа се избираат предметите и се запишува семестарот.

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top