Е-уписи на студенти

На барање на студентите on-line консултации по предметот Математика ќе се одржат на 27.07.2020 год. (понеделник) во 14.00 часот. Студентите да се приклучат на истиот линк од испитот.

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top