Е-уписи на студенти

На ден 21.07.2020 година (вторник), ќе се одржи on-line одбрана на дипломскиот труд на студентот Ѓорѓе Филиповиќ, тема на дипломскиот труд „Нутритивни препораки во исхраната кај лица со бубрежни заболувања“, од предметот Основи на диетотерапија, со почеток во 09.30 часот.

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top