Е-уписи на студенти

Студентите кои полагаат испит во јунска испитна сесија по предметите Угоеност и недохранетост и Позвавање на исхрана 1 да се приклучат на следниот линк: https://meet.google.com/mvo-wyor-row

 

  Е-сервиси за студенти

                   

Е-курсеви

План за реализација на настава 

Прв циклус студии

Втор циклус студии

Трет циклус студии

 

loader

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top