Е-уписи на студенти

На 21.07.2020 (вторник) ќе се одржи испитот по предметот Законски прописи од областа на храната со почеток во 10.00 часот.

  Е-сервиси за студенти

                   

Е-курсеви

План за реализација на настава 

Прв циклус студии

Втор циклус студии

Трет циклус студии

 

loader

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top