Е-уписи на студенти

На 17.07.2020 (петок) ќе се одржи: 

- Втор колоквиум по предметот Технологија на храна од животинско потекло со почеток во 09.00 часот.

- Испит по предметот Технологија на храна од животинско потекло со почеток во 10.30 часот.

  Е-сервиси за студенти

                   

Е-курсеви

План за реализација на настава 

Прв циклус студии

Втор циклус студии

Трет циклус студии

 

loader

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top