Е-уписи на студенти

Ве известувам дека полагањето на поправниот прв кол. и вториот колоквиум по предметите:

-Аналитичка хемија,

-Биохемија 2,

-Сензорна анализа на храна,

од датум 17.06.2020 (среда) се презакажува на датум 22.06.2020 (понеделник) со истата сатница.

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top