Е-уписи на студенти

Студентот при полагање на вториот колоквиум задолжително треба да го користи службениот е-маил со домен УКЛО (uklo.edu.mk), а сите други студенти кои ќе се најават со друга е-маил адреса, не ќе можат да полагаат.

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top