Е-уписи на студенти

Консултации за начинот на online полагање на втор колоквиум по предметот Вовед во професија нутриционизам ќе се одржат на 12.06.2020 година (петок) во 13 часот на Google meet на линкот за предавања.

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top