Се известуваат студентите кои што ја следат наставата по предметите Технологија на жито, леб и пекарски производи (II година - Прехранбена технологија и биотехнологија) и Технологија на храна од неживотинско потекло (III година - Нутриционизмот) дека сите потребни информации, известувања и материјали поврзани со овие два предмета ќе можат да ги најдат на страницата на факултетот, во делот Е - курсеви (http://elearning.ttfv.uklo.edu.mk/moodle/index.php?lang=mk_utf8), предмет Технологија на жито, леб и пекарски производи и Технологија на храна од неживотинско потекло. За потребниот password за логирање, студентите можат да се обратат кај предметниот наставник (Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.; Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.) или Јордан (Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.).
Од предметниот наставник
Доц. д-р Викторија Стаматовска
Огласна табла |
План за реализација на настава |
Втор циклус студии Трет циклус студии |
|