Е-уписи на студенти

Сликањето на студентите-апсолвенти ќе биде во просториите на Дисперзираните студии на ТТФ во Битола на 28.02.2020 во 10.00 часот. Секој да носи задолжително бела кошула.

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top