Е-уписи на студенти

Се известуваат студентите кои запишуваат 2, 4, 6 и 8 семестар по прв пат, тоа ќе можат да го направат во деновите од 10.02.2020 до 13.02.2020 година. Студентите кои имаат за презапишување на предмети од 2, 4, 6 и 8 семестар тоа ќе можат да го направат на 14.02.2020 година.

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top