Е-уписи на студенти

Испитите по предметите Познавање на исхрана 2, Процеси на подготовка на храна и Суровини во прехранбена индустрија ќе се одржат на 05.02.2020 (среда) во 09.00 часот.

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top