Е-уписи на студенти

Се известуваат сите студенти од Битола дека на 05.02.2020 година во 11.00 часот во просториите на Технолошко-технички факултет - Дисперзирани студии во Битола ќе се одржи инфо настан за ERASMUS+ програмата и за можностите за интернационална студентска мобилност.

  Е-сервиси за студенти

                   

Е-курсеви

План за реализација на настава 

Прв циклус студии

Втор циклус студии

Трет циклус студии

 

loader

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top