Е-уписи на студенти

Им се соопштува на студентите дека презентацијата на семинарски работи по предметите Прехрамбена микробиологија, Биологија и Угоеност и недохранетост ќе биде на 31.01.2020 година во 11.30 часот.

  Е-сервиси за студенти

                   

Е-курсеви

План за реализација на настава 

Прв циклус студии

Втор циклус студии

Трет циклус студии

 

loader

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top