Е-уписи на студенти

Презентирање на семинарските по предметите Вовед во прехранбена технологија и биотехнологија и Нова храна ќе биде на 20.01.2020 (понеделник) во 11.30 часот.

  Е-сервиси за студенти

                   

Е-курсеви

План за реализација на настава 

Прв циклус студии

Втор циклус студии

Трет циклус студии

 

loader

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top