Е-уписи на студенти

Запишувањето на парен семестар ќе биде од 10.02. до 14.02.2020. Почеток на наставата во парниот семестар ќе биде од 17.02.2020.

  Е-сервиси за студенти

                   

Е-курсеви

План за реализација на настава 

Прв циклус студии

Втор циклус студии

Трет циклус студии

 

loader

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top