Е-уписи на студенти

Пријавување на испити во јануарска испитна сесија ќе биде од 21.01. до 24.01.2020. Испитната сесија ќе се одржи од 27.01. до 07.02.2020.

  Е-сервиси за студенти

                   

Е-курсеви

План за реализација на настава 

Прв циклус студии

Втор циклус студии

Трет циклус студии

 

loader

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top