Е-уписи на студенти

Студентите да ги достават на емаил на предметниот професор, семинарските работи по предметот Исхрана на жени, спортисти и стари луѓе до 09.12.2019 година.

  Е-сервиси за студенти

                   

Е-курсеви

План за реализација на настава 

Прв циклус студии

Втор циклус студии

Трет циклус студии

 

loader

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top