Е-уписи на студенти

Студенти кои имаат право да полагаат прв колоквиум:

523, 514, 513, 522, 516, 506, 520/Б, 361/Б, 489/Б, 518 и 440

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top