Е-уписи на студенти

Се молат студентите кои имаат можност да носат лаптопи потребни за одржување на вежбите по предметите Основи на компјутерско работење, Маркетинг на прехранбени производи и Претприемништво и мал бизнис кои ќе се одржат на 06.11.2019 (среда). На вежбите ќе се работат семинарските работи.

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top