Е-уписи на студенти

Предавањата по предметите Биостатистика и Моделирање и оптимизирање во нутриционизмот ќе се одржат на 30.10.2019 (среда) во 09.00 часот.

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top