Е-уписи на студенти

Се известуваат студентите дека запишувањето на семестар ќе биде од 11.02. до 15.02.2019 година.  

НАПОМЕНА: Студентите кои презапишуваат предмети да го направат тоа на 15.02.2019 година.

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top