Е-уписи на студенти

На ден 25.01.2019 година (петок), во просториите на Технолошко-технички факултет Велес-Дисперзирани студии Битола, ќе се одржи одбрана на дипломскиот труд на студентот Андриана Кочоска од Битола, со досие број 310, тема на дипломскиот труд „Фактори кои влијаат на изборот и застапеноста на производите од животинско потекло во исхраната на човекот“ со почеток во 09.00 часот.

 

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top