Е-уписи на студенти

По барање на студентите им се одобрува да го полагаат втор колоквиум по предметот Маркетинг на прехрабени производи на 21.01.2019 (понеделник) во 10.00 часот.

 

iKNOW moodle uklo Tempus mon   

Go to top