Е-уписи на студенти

Соопштение

На 25.08.2017 година (петок), од 10ч. до 12 ч. на Технолошко-технички факултет-Битола, Проф. д-р Драган Дамјановски ќе врши внес на оценки од неговите предмети.

Од Предметниот наставник

 

iKNOW moodle uklo Tempus mon   

Go to top