Е-уписи на студенти

Септемвриска испитна сесија ќе се одржува од 01.09.2017 (петок) до 15.09.2017 (петок). Распоредот е објавен на веб страната на факултетот.

 

iKNOW moodle uklo Tempus mon   

Go to top