Е-уписи на студенти

Презентирањето на проектните задачи по предметот Познавање на исхрана 2 ќе се биде на 29.06.2017 (четврток) со почеток во 09.30 часот. 

 

iKNOW moodle uklo Tempus mon   

Go to top