Е-уписи на студенти

На ден 21.06.2017 година (среда), во просториите на Технолошко-технички факултет Велес-Дисперзирани студии Битола, ќе се одржи одбрана на дипломскиот труд на студентот Спаса Кристо од Битола, тема на дипломскиот труд Функционални млечни и месни производи и нивното значење во исхраната на луѓето, од предметот Технологија на храна од животинско потекло, со почеток во 12.30 часот.

 

iKNOW moodle uklo Tempus mon   

Go to top