Е-уписи на студенти

Испитите по предметите Математика, Моделирање и оптимизирање во нутриционизмот и Биостатистика ќе се одржат на 15.06.2017 (четврток) со почеток во 09.00 часот.

 

iKNOW moodle uklo Tempus mon   

Go to top