Е-уписи на студенти

Согласно препораките на Владата на Република Северна Македонија, се известуваат сите студенти доколку во последните 2 недели патувале или живеат со некој кој патувал во следниве земји/региони: регионите Ломбардија, Венето, Емилија Ромања, Пиемонт во Италија, како и Народна Република Кина, Хонг Конг, Иран, Јапонија, Маку, Филипини, Република Кореа, Сингапур, Тајван и во другите земји каде што се има појавено корона вирус, веднаш да се јават на телефоните за контакт во центрите за јавно здравје и да го информираат контакт лицето на факултетот, Надица Панзова на тел. 043 211 202, моб. 076355265

 

 

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top