Е-уписи на студенти

Се повикуваат сите дипломирани и магистрирани студенти опфатени со досегашните промоции, да ги подигнат лично дипломите најдоцна до 31.01.2020 година, во просториите на Технолошко-технички факултет во Велес.

  Е-сервиси за студенти

                   

Е-курсеви

План за реализација на настава 

Прв циклус студии

Втор циклус студии

Трет циклус студии

 

loader

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top