Е-уписи на студенти

На ден 06.11.2019 (среда) во 12.00 часот во рамките на CEEPUS мрежа - Biology, Biotechnology and Food Sciences гостин на Технолошко-технички факултет ќе биде Професор Szabo Maria од Факултетот за Инженерство на Универзитет во Сегед, Унгарија. 

Се повикуваат студентите да присуствуваат на средбата за размена на искуства и знаења.

  Е-сервиси за студенти

                   

Е-курсеви

План за реализација на настава 

Прв циклус студии

Втор циклус студии

Трет циклус студии

 

loader

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top