Е-уписи на студенти

На ден 07.11.2019 (четврток) со почеток во 11.30 часот ќе се одржат предавања од М-р Јованче Тодоров, Магистер по фармација, од Алкалоид АД Скопје, на тема Стрес и несоница и Синдром на суво око.

НАПОМЕНА: Присуството е задолжително за сите студенти од прв циклус на студии запишани на Технолошо-технички факултет Велес   

  Е-сервиси за студенти

                   

Е-курсеви

План за реализација на настава 

Прв циклус студии

Втор циклус студии

Трет циклус студии

 

loader

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top